Prozinc Mor Paket

Bugün günlerden Prozinc olsun ne dersiniz? Prozinc markasından normal ve yağlı saçlar için olan mor şampuanı kullandım ben. o dönem cilt kuruluğu saç diplerime kadar ulaşmıştı ve hafif kepeklenme sorunum vardı. 




Çinko içeriyor ki kepeği engelleyen çinko. Bir de piroctone olamine ver içeriğinde; bu da yağ salgılanmasını düzenliyor. Bunlar her yerde duyabileceğiniz etkileri. Benim ek olarak söyleyeceğim şey ise Prozinc şampuan ile saçlar daha hızlı uzuyor. Sanırım besleyici etkisi çok iyi.


Her yıkamada olmasa da Prozinc Saç Bakım Kremi de uyguladım şampuanla birlikte. Kremin içeriğin de de Phytokeratin var. Sayesinde saçınızın zamanla tarama, fön, hava kirliliği ve güneş ışınları nedeniyle kaybettiği elastikiyet ve canlılığı geri kazanmasını sağlıyor. Sonraaaa bitki özleri var. Bu özlerle de saç diplerindeki kan dolaşımını düzenleyerek saçın beslenmesine, sebum salgısının düzenlenmesine, saç folikülünün güçlenmesine, canlanmasına, parlaklık, yumuşaklık ve hacim kazanmasına yardımcı oluyor. Sonuç sağlıklı saçlar.


Prozinc'in kendi kampanyası var 3 al 2 öde. Ama artık zor bulunuyor, eczanelerde tükenmeye başladı sanırım. vavendu.com' dan 3 al 2 öde halindeki kutuyu ek olarak %20 indirimle alabiliyorsunuz. Stokta var görünüyor. Denemek isteyenler elini çabuk tutsun bence. ;)







Yıpranmışsa saçlarınız deneyin bakalım. Ben sık şampuan değiştirdiğim için daha çooookkk anlatacaklarım var sizlere... Sırayla hepsi görüşmek üzere...

1 yorum:

  1. You need to challenge your viewers , so they will come back for more. You do a superior job with all of these tittle. Thx!Hey - nice blog, just looking around some blogs, appears a pretty great platform you might be King Size Male Enhancement making use of. Im presently utilizing Wordpress for several of my sites but looking to change one of them around to a platform comparable to yours like a trial run. http://www.healthcaresdiscussion.com/king-size-male-enhancement/


    YanıtlaSil