Saç Düzleştirmek İçin 2 Doğal Yol

Her kadına pek çok konuda olduğu gibi saç konusunda da sahip olamadığı şey güzel gelir. Mesela kabarık, gür saçlı kadınlar düz saçlı kadınlara özenirler. Siz de bu kabarık saçlı kadınlardansanız bu yazıyı dikkatlice okuyun derim. Saçlarınızı sakinleştirip düzleştirmek adına iki tavsiyem var. Genelde ikinci tercih ediliyor, neden mi? Hadi birlikte karar verelim...






1. Kereviz yaprakları: Iyhh demeyin sakın. Not alalım kızlar... Taze kerevizin yeşil yapraklarını koparıp bir kaba koyuyoruz su ekleyip güzelce kaynatıyoruz. Çok fazla kaynatmasına gerek yok, bir taşım derler ya işte o kadar kaynaması yeterli,Sonrasında soğumasını bekliyoruz. Evde daha önce kullandığınız bir üründen de kalmış olabilir, spreyli bir şişeye kereviz suyumuzu boşaltıyoruz. Ssç diplerinizden uçlarına kadar bu sıvıyı saçımıza iyice sıkıyoruz. Tarayıp kurumasını bekliyoruz. Sonra da foşur foşur iyice şampuanlayıp yıkıyoruz. Her banyo öncesi yapılması tavsiye edilir.



2. Hint yağı: Kerevizden daha cazip değil mi? Bir cezveye, saçlarınızın durumuna göre kullanmak istediğiniz kadar Hint yağını koyup hafifçe ısıtın. Saç dipleri dahil tüm saçınıza uygulayın. Saçlarınızı şaç kurutma makinesinin yardımıyla kurutun ve tarayın. Daha sonra başınıza ıslak bir havlu sarıp uzun bir süre bekleyin. Ne kadar uzun o kadar iyi.  Son olarak saçlarınızı şampuanlayın. Hadi geçmiş olsun..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder