Vichy Dercos Neogenic

Saç dökülmesi incelemesi devam ediyor. Bu sefer çok konuşulan, çok merak edilen bir üründen bahsedeceğim. Merak düzeyi gerçekten aşırı o nedenle ben de denemek istedim. Mevsimsel dökülme şu ara benim de sorunum da...

Ve merak edilen, iddiasıyla göz kamaştıran VICHY DERCOS NEOGENIC SERUM' a merhaba 
diyin!






14 serum ve 28 serumluk formları var. Her serum şişesi 6ml. Özel bir aparat ile saç diplerine uygulanıyor. Kullanım ve faydalanım tavsiyesi 28'lik formunu 3 defa tekrarlamanız. Fiyatı biraz el yakıyor gerçekten. 28'lik formu 269 lira. Dudağınız uçuklamasın, sizi vavendu.com ile tanıştırdığıma sevineceğiniz gün bugün çünkü. 3 tane alırsanız %33'lük bir indirimle 807 lira yerine 538 lira veriyorsunuz. Şampuan da almak isterseniz daha da avantajlı oluyor diye hatırlıyorum. Merak edenleri VAVENDU' ya yönlendirelim.













Saç derisi tarafından çabuk emiliyor ve deride yağlı bir his bırakamıyor. Kokusuna gelince hafif ve doğal ve en çok beğendiğim yanı saç derisinde ferahlık sağlaması oldu.

Dökülme ciddi bir probleminiz ise fiyatı gözünüzü korkutmasın. En başta Vichy gibi bir markanın ürünü. Pişman olmazsınız... ;) Şahsen ben seviyorum, kaç ürün için dedim ki bunu değil mi? 

Görüşmek üzere..

7 yorum:

  1. Benimde ciddi bir şekilde saç dökülme problemim var ama bu gerçekten el yakıyor ya :(( bu arada yeni keşfettim bloğunu takipteyim bloğuma bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bi sonraki yazı o kadar el yakmayacak söz:) hemen takibe alıyorum... görüşmek üzere.. :)

      Sil
  2. Merhaba ! Blogumda `Bloglar arasi dayanisma etkinligi` ni baslattim. Katiliminiz, ben ve benim gibi arkadaslar icin cok onemli. Davetimi kabul edersen cok sevinirim. Sevgiler izmirleydisi :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba bende blog etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım :)
    Banada beklerim sevgiler...
    http://modadusleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Blog keşif etkinliğinden geliyorum. Bana da beklerim. Sevgilerle...
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
  5. merhaba bloglar arası dayanışma sayesinde buldum sizi..bana da beklerim...

    YanıtlaSil
  6. Böyle ürünlerde süreklilik gerekiyor diye yanaşmıyorum genelde, ama bazen dayanamıyorum sanırım!
    Dayanışma etkinliğinden geldim, bize de beklerim sevgiler^^

    YanıtlaSil